Skip to main content
Filtras
Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 1000
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje,  didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu. Iki 100 kg. maisto brandinimas vienu metu. Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai. Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %. Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu. Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais. Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais. Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %. Išoriniai išmatavimai – 700x742x1650 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 578x587x1371 mm.Komplektacijoj: nerūdijančio plieno skersinis mėsai kabinti.Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, pakyla spintai pakelti.

3 500,00 €*
Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 1000 S.S.
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje,  didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu. Iki 100 kg. maisto brandinimas vienu metu. Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai. Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %. Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu. Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais. Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais. Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %. Išoriniai išmatavimai – 700x742x1650 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 578x587x1371 mm.Komplektacijoj: nerūdijančio plieno skersinis mėsai kabinti.Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, pakyla spintai pakelti.

3 600,00 €*
Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 500
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje,  didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu. Iki 20 kg. maisto brandinimas vienu metu. Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai. Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %. Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu. Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais. Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais. Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %. Išoriniai išmatavimai – 600x610x905 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 490x440x710 mm.Komplektacijoj: nerūdijančio plieno skersinis mėsai kabinti, apatinė lentyna.Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, tvirtinimai montavimui ant sienos.

2 500,00 €*
Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 500 S.S.
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje,  didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu. Iki 20 kg. maisto brandinimas vienu metu. Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai. Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %. Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu. Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais. Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais. Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %. Išoriniai išmatavimai – 600x610x905 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 490x440x710 mm.Komplektacijoj: nerūdijančio plieno skersinis mėsai kabinti, apatinė lentyna.Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, tvirtinimai montavimui ant sienos.

2 600,00 €*
Panoraminė mėsos brandinimo spinta DRY AGER Vision 360
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje,  didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu. Panoraminiai stiklai užtikrina geriausią maisto produktų matomumą visą brandinimo procesą.Iki 140 kg. maisto brandinimas vienu metu. Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai. Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %. Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu. Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais. Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais. Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %.Dvejos rakinamos durys. Išoriniai išmatavimai – 700x811x2025 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 620x625x1330 mm.Komplektacijoj: 3 ner. plieno lentynos, 2 ner. plieno grandinės su kabliais mėsai kabinti.Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, pakyla spintai pakelti.

9 300,00 €*