Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 1000
Prekės informacija "Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 1000"
DRY AGER - sauso brandinimo sprendimai iš pasaulyje pirmaujančio prekės ženklo. Vokietijoje pagaminta kokybė. Klasikinis modernus dizainas išorėje, didelio tikslumo, sudėtinga technologija viduje. Amatininkystė susitinka su aukštosiomis technologijomis. Dėl unikalios SmartAging® technologijos džiovinti mėsą, paukštieną, žuvį, dešras, kumpį ir sūrį tapo lengviau nei bet kada anksčiau. Vienu mygtuko paspaudimu maistas tampa ypatingu delikatesu.
Iki 100 kg. maisto brandinimas vienu metu.
Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai.
Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %.
Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu.
Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais.
Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais.
Ypatingai nedideli masės praradimai: jautiena po 4 savaičių brandinimo ant kaulo praranda tik apie 7–8 % svorio, o po 6 savaičių – apie 12 %.
Išoriniai išmatavimai – 700x742x1650 mm.
Vidaus kameros išmatavimai – 578x587x1371 mm.
Komplektacijoj: nerūdijančio plieno skersinis mėsai kabinti.
Papildomai užsakoma: ner. plieno kabliai, lentynos, himalajų druskos blokai, pakyla spintai pakelti.
Prisijungti