Karija ; Algarobas: Stiprus ir žemiškas aromatas tinka jautienai, kiaulienai ir daržovėms.
Obuolys ; Vyšnia: Lengvai saldus, vaisinis aromatas delikatesiniams patiekalams. Tinka sviestui ir kokteiliams.
Galima naudoti restorano virtuvėje.
Terminis apdirbimas ir rūkinimas vyksta vieno ciklo metu
Natūralus dūmas sukuriamas pjuvenų pagalba
Uždaras karšto arba šalto rūkinimo ciklas aukšto slėgio kameroje
Dvigubos, termoizoliuotos sienelės
60% rūkinimo laiko krosnelė visiškai nenaudoja elektros energijos
Talpa 5xGN 1/1
Komplekte:
1 xGN 1/1 grotelės
1xGN 1/1 žuvies rūkinimo grotelės
1 kg pjuvenų
Išmatavimai 515x435x605 mm
El. galingumas 2,5 kW/1F
Papildomi priedai:
rūkinimo grotelės karpiams, upėtakiams,
picos kepimo padėklas ir kt. "
Source for photos, pictures, videos HELIA SMOKER: www.eos-foto.de Michael Stenger.