Skip to main content
Filtras
Ant stalo pastatomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 4 m³/h. Vidinė kamera 285 x 350 x 105 mm. Išorės išmatavimai 360 x 505 x 240 mm. Užlydymo juosta 260 mm. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui.Nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti. "Raudonos mėsos programa", palaipsninis ir ciklinis vakuumavimas. Sensorinė valdymo sistema Z 1000, 99 programos. 1 fazė, 230 / 400 V, 50 Hz. Svoris 28 kg.

2 906,42 €*
Ant stalo pastatomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 8 m³/h. Vidinė kamera 285 x 350 x 150 mm.  Išorės išmatavimai 360 x 490 x 330 mm.Nerūdijančio plieno korpusas. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui. Užlydymo juosta 260 mm., kaitinantis nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti. "Raudonos mėsos programa", palaipsninis ir ciklinis vakuumavimas. Sensorinė valdymo sistema Z 1000, 99 programos. 1 fazė, 230 / 400 V, 50 Hz. Svoris 33 kg.

3 177,46 €*
Ant stalo pastatomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 10 m³/h - 16 m³/h.  Vidinė kamera 350 x 400 x 125 / 180 mm, išorės išmatavimai 430 x 550 x 340 / 400 mm.Nerūdijančio plieno korpusas. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui. Užlydymo juosta 320 mm, kaitinantis nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti. Galima papildoma funkcija - vakuumavimas gastronominiuose induose. Sensorinė valdymo sistema Z 2000 1 fazė, 230 / 400 V, 50 Hz Svoris 48 arba 50 kg

3 905,88 €*
Ant stalo pastatomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 16 m³/h - 21 m³/h.  Vidinė kamera 450 x 460 x 210 mm, išorės išmatavimai 540 x 560 x 410 mm.Nerūdijančio plieno korpusas. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui. Užlydymo juosta 420 mm, kaitinantis nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti, su H2O sensoriumi. Sensorinė valdymo sistema Z 3000, 99 galimos programos. "Raudonos mėsos programa", palaipsnis ir ciklinis vakuumavimo režimai. 1 fazė, 230 / 400 V, 50 Hz. Svoris 70 kg.

6 463,82 €*
Ant stalo pastatomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 10 m³/h. Vidinė camera 580 x 350 x 125 mm, išorės išmatavimai 670 x 500 x 340 mm.Nerūdijančio plieno korpusas. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui. Užlydymo juosta 320 mm, kaitinantis nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti. Sensorinė valdymo sistema Z 2000. Svoris 60 kg.

4 651,24 €*
Atskirai statomas vakuumatorius BossVacuum
Aukščiausios kokybės Busch vakuumo siurblys 16 m³/h - 21 m³/h. Vidinė kamera 450 x 460 x 210 mm, išorės išmatavimai 540 x 560 x 990 mm.Nerūdijančio plieno korpusas. Konstrukcija pritaikyta lengvam valymui. Užlydymo juosta 420 mm, kaitinantis nupjovimo - užlydymo mechanizmas, tinka visiems vakuumavimo maišeliams. Tinkamas skystiems produktams pakuoti. Sensorinė valdymo sistema Z 2000. 1 fazė, 230 / 400 V, 50 Hz arba 3 fazių. Svoris 89 kg.

5 971,35 €*
Elektrinė rūkykla HELIA SMOKER 24
Terminis apdirbimas ir rūkinimas vyksta vieno ciklo metuNatūralus dūmas sukuriamas pjuvenų pagalbaUždaras karšto arba šalto rūkinimo ciklas aukšto slėgio kamerojeDvigubos, termoizoliuotos sienelės60% rūkinimo laiko krosnelė visiškai nenaudoja elektros energijos;Komplekte 1 grotelės, 1 žuvies rūkinimo grotelės,  1 kg pjuvenų Išmatavimai 450x350x450 mmEl. galingumas 1,5 kW/1FPapildomi priedai:  rūkinimo grotelės karpiams, upėtakiams, picos grotelės ir kt.  Upėtakiai 15-20 minučių Karpiai 20-30 minučių Lydekos / Zanderiai 20-30 minučių Skumbrės 20-25 minutės Jūrinių plekšnių / jūrų liežuvių filė 15-20 minučių Jūrinės lydekos 15-20 minučių Otas 15-20 minučių Omaras 20-25 minutės Lašišos kepsnys 15-20 minučių Midijos 20-25 minutės Ungurys 30-60 minučių

1 452,00 €*
Elektrinė rūkykla HELIA SMOKER 48
Terminis apdirbimas ir rūkinimas vyksta vieno ciklo metu.Natūralus dūmas sukuriamas pjuvenų pagalba.Uždaras karšto arba šalto rūkinimo ciklas aukšto slėgio kameroje.Dvigubos, termoizoliuotos sienelės.60% rūkinimo laiko krosnelė visškai nenaudoja elektros energijos.Išmatavimai – 450x850x350 mm.Grotelių dydis – 300×800 mm.Galingumas – 2,5 kW. Svoris – 45 kg.Standartinėj komplektacijoj : 4 grotelės žuviai, 4 plokščios grotelės, pjuvenų pavyzdžiai, receptų knyga.Krosnelėje telpa – 48 upėtakiai po 200 gr., 24 upėtakiai po 500 gr., 8 viščiukai po 1,7 kg.Source for photos, pictures, videos HELIA SMOKER:  www.eos-foto.de Michael Stenger.

1 936,00 €*
Elektroninis termometras FOOD CHECK
Tikslūs temperatūros parodymai. Paklaida ± 0,4 ° C. Temperatūros skalė nuo -49,9 iki +299,9 °C. Padengtas antibakterine danga Nerūdijančio plieno zondas Ø3.3 x 130 mm. Išmatavimai 25x56x128 mm. PVC dengto laido ilgis 500 mm Svoris 130 gr. AAA baterijų tarnavimo laikas – 5 metai. Pagamintas Jungtinėje Karalystėje.

68,73 €*
Elektroninis termometras THERMAMITE
Tikslūs temperatūros parodymai. Paklaida ± 1 ° C. Temperatūros skalė nuo -50 iki +300 ° C. Padengtas antibakterine danga. Užlenkiamas nerūdijančio plieno zondas Ø3.3 x 100 mm. Išmatavimai 25x56x128 mm. PVC dengto laido ilgis 500 mm. Svoris 130 gr. Pagamintas Jungtinėje Karalystėje.

70,18 €*
Geriamojo vandens išpilstymo dispenseris BLUPURA BLUBAR 60
Funkcionalus, našus, paprastas... BLUBAR! Blubar 60 yra dviejų versijų: Beer Tap ir I.T. „Beer Tap“ versija yra puikus sprendimas visiems barams ir restoranams, kurie teikia pirmenybę tradiciniam išpilstymui su mechaniniais čiaupais, o „Blubar 60 I.T. su nerūdijančio plieno mygtukais siūlo profesionalesnį vandens tiekimą su „porcijos valdymo“ galimybe. Du tiekimo variantai: šaltas negazuotas ir šaltas gazuotas vanduo arba šaltas negazuotas ir kambario temperatūros vanduo. I.T. versija siūlo 3 rūšių vandens pasirinkimą (3 W: kambario temperatūros, šaltas negazuotas ir karbonizuotas). Šaldymui naudojamos draugisškos aplinkai R290 dujos. Pilnai pagamintas iš nerūdijančio plieno, priekinis skydelis su foniniu apšvietimu.  Išmatavimai : 318X537X567 mm

0,00 €*
Greitaeigė krosnelė ORACLE
Terminis smūgis, galingumas iki 3 kw, nuo 100 °C iki 300 °C. Konvekcija nuo 30 °C iki 300 °C temperatūroje. Mikrobangų galingumas iki 2 kW.Talpa 17,9 L.  Kepimo kameros išmatavimai 310x310x180 mm. Išmatavimai 467x609x630 mm. El. galingumas 6 kW 3N AC 400V-50Hz NAUDOJIMO METODAI  programuojama, su galimybe sukurti bei išsaugoti receptus (iki 4 automatinių procesų sekų) GREITAEIGIS REŽIMAS /KOMBINUOTASIS REŽIMAS  Rankinis režimas su 4 ciklais kiekvienam receptui, įvairiai kombinuojant mikrobangas, kaitinimą bei konvekciją Programuojama, su galimybe išsaugoti 1200 originalių receptų (iki 4 gaminimo etapų viename), priskiriant pavadinimą ir atitinkamą piktogramą ar nuotrauką Gamykliškai įprogramuoti pavyzdiniai receptai, kuriuos vartotojas gali koreguoti ir išsaugoti pagal savo poreikius. Sensorinis aukštos raiškos 7" LCD displėjus  True-Touch™ Automatinis išankstinis įkaitinimas iki 300 °C WIFI/ETHERNET Nabook plus prieinamumas per Cloud debesiją. Virtualus asistentas Tiesioginė prieiga prie receptų duomenų bazės. Tiesioginė diagnostika bei programiniai atnaujinimai. Nuotolinis RVASVT monitoringas bei kelių įrenginių valdymas nuotolinu būdu. USB jungtis programinės įrangos atnaujinimui, RVASVT kontrolei ir gaminimo programų įkėlimui ar kopijavimui. KONSTRUKCIJA NAUJIENA - Ištraukiamas išplaunamas krepšys neleidžia vidui užsiteršti Katalitinis filtras neutralizatorius - nereikalingas ventiliacijos gaubtas

7 623,00 €*
Himalajų druskos blokas

119,79 €*
Išmanusis vyno dekanteris iFAVINE
Iki 60 kartų sutrumpina reikalingą vyno dekantavimo laiką Prisotina vyną natūraliu deguonimi Sušvelnina taninus Atskleidžia vyno aromatą Daugiau nei 500 000 vyno rūšių biblioteka su dekantavimo laikais 6 mėgstamiausių vyno rūšių dekantavimo parinkimai Android ir IOS mobili aplikacija Papildomas 200 ml talpos grafinas – 49,00 (+ PVM) Papildomas 750 ml talpos grafinas – 66,00 (+ PVM)

726,00 €*
Kepimo laikmatis BIG & LOUD
Galimybė nustatyti iki 110 decibelų garso signalą, kas yra idealu didelėse profesionaliose virtuvėse. Po signalo, pasibaigus nustatytam laikui, rodomas praėjęs po signalo laikas. Du magnetiniai laikikliai bei atlenkiama kojelė. Tvirtas ir vandeniui atsparus korpusas. Dydis 28x90x130 mm.

25,41 €*
Konteineris SOUS VIDE 24 L.
Polikarbonatinis konteineris SOUS VIDE GN1/1. Talpa – 24 l Išmatavimai – 530 x 325 x h200 mm Polikarbonatinis dangtis su išpjova cirkuliatoriui GN1/1 – kaina 15,00 (+PVM) Išmatavimai – 530 x 325 mm

30,25 €*
Liofilizatorius Harvest Right
Liofilizavimas – tai pažangiausia maisto produktų džiovimo technologija. Vakuuminėje erdvėje maistas užšaldomas iki -40 °C. Suledėję skysčiai žemoje temperatūroje išgaruoja. Nesant skystos fazės ir oro, džiovinant šaltyje, yra išsaugomos biologiškai vertingos medžiagos (vitaminas C išsaugomas 100 %), išlaikomas pirminės žaliavos tūris, neprarandama produkto forma, vitaminai ir fermentai, išlieka natūrali spalva, kvapas, skonis. Gaunama traški ir puri struktūra. Liofilizavimas gali būti taikomas bet kokiam maisto produktui, kurio sudėtyje yra vandens: vaisiams, uogoms, daržovėms, prieskoninėms žolelėms, grybams, mėsai, pienui, varškei, ledams. Liofilizuotų produktų kvapas ir skonis tampa dar intensyvesnis, labiau koncentruotas. Liofilizuoti maisto produktai, užpilti šaltu vandeniu per kelias minutes atgauna iki išdžiovinimo turėtas savybes. Džiovinti vaisiai, uogos specialioje vakuuminėje pakuotėje išlaiko kokybę trejus metus, tačiau turi būti apsaugoti nuo drėgmės, dienos šviesos ir oro patekimo į pakuotę. Specifikacija • Talpa: 5 skardos 230x520x20 mm • Našumas: 5,4 – 7,3 kg šviežio produkto per 1 ciklą • Preliminarus džiovinimo laikas: 20-52 h (priklausomai nuo produkto) • Išoriniai gabaritai: 570x650x825 mm • Komplekte: 5 nerūdijančio plieno skardos, vakuuminis siurblys, įtampos konverteris • Pridedamas: liofilizavimo vadovas (anglų kalba)

0,00 €*
Medžio drožlės rūkinimui
Karija ; Algarobas: Stiprus ir žemiškas aromatas tinka jautienai, kiaulienai ir daržovėms. Obuolys ; Vyšnia: Lengvai saldus, vaisinis aromatas delikatesiniams patiekalams. Tinka sviestui ir kokteiliams.

30,25 €*
Mėsos brandinimo spinta DRY AGER
Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 % Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais Ypatingai nedideli masės praradimai Gali būti pritaikoma sūrių bei dešrų brandinimui Išoriniai išmatavimai – 700x750x1900 mm. Vidaus kameros išmatavimai – 540x560x1380 mm.

3 690,50 €*
Mėsos brandinimo spinta iki 50 kg. DRY AGER
• Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai • Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 % • Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu • Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais • Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais • Ypatingai nedideli masės praradimai • Gali būti pritaikoma sūrių bei dešrų brandinimui • Išoriniai išmatavimai – 600x610x900 mm. • Vidaus kameros išmatavimai – 500x430x710 mm.

2 541,00 €*
Mikro žalumynų auginimo spinta
Tomato+ - tai revoliucinis restoranams bei namų ūkimans skirtas uždaras šiltnamis, kuriame ištisus metus galima auginti aukščiausios kokybės daržovių daigus, prieskonines žoleles ir salotas. Jis yra visiškai automatinis ir labai paprastas naudoti. Tiesiog įdėkite kapsules su natūraliomis sėklomis, įpilkite vandens su maistinėmis medžiagomis * ir ekrane pasirinkite auginimą. Per trumpą laiką, nuo kelių dienų iki kelių savaičių, prieskoninės žolelės ir salotos bus paruoštos skinti. Dizainas ir technologijos Priklausomai nuo modelio, "Tomato+" turi dvi arba keturias atskirai programuojamas nepriklausomas lentynas, kad būtų užtikrintos idealios sąlygos vienu metu auginti skirtingų poreikių augalus. Šiltnamis užtikrina idealų mikroklimatą kiekvienam augalui bet kuriuo metu: atkuria natūralų dienos ir nakties ciklą, tiekia reikiamą kiekį vandens ir maistinių medžiagų, palaiko drėgmę ir optimalią temperatūrą jų augimui. Sėklų kapsulės, praktiškos ir 100 % naturalios Kapsulės pagamintos iš biologiškai suyrančių ir kompostuojamų medžiagų. Jose yra natūralus substratas, ant kuriame auga sėklos, kuris yra itin kokybiškas, be GMO, be pridėtinių cheminių medžiagų ir pesticidų. Sėklos pakuojamos kontroliuojamoje aplinkoje ir išlaiko savo šviežumą bei daigumą nepakitusias 12 mėnesių.Surinkus žoleles ir salotas, kapsules kartu su šaknimis galima išmesti kartu su organinėmis atliekomis ir paversti natūraliomis trąšomis arba ekologišku kuru. Įrengimas ir vartojimas Šiltnamis sunaudoja nedaug vandens ir energijos, jį labai lengva įrengti: tereikia prijungti prie standartinio maitinimo šaltinio, vandens tiekimo jungtis nereikalinga.  Jūsų asmeninis ūkininkas Kas atsakingas už laiko valdymą ir mikroklimato reguliavimą? Už idealių drėgmės ir temperatūros sąlygų sukūrimą, kad įvairūs augalai optimaliai augtų? Kas kontroliuoja tinkamą dienos ir nakties šviesos ciklą ir tikslų vandens bei maistinių medžiagų kiekį? Mikelis, "Tomato+" smegenys. Pažangi, bet lengvai naudojama programinė įranga. Mums tai tik keli paprasti mygtuko paspaudimai, o jam - tūkstančiai nepaprastų veiksmų. Jis rekomenduoja, kiek kapsulių reikia įdėti, atsižvelgiant į pasirinktą augalo rūšį, įspėja, kada reikia įpilti vandens ir maistinių medžiagų, informuoja apie augalų augimo eigą. Pasibaigus auginimo ciklui, jis praneša, kada žoleles ir salotas galima skinti. Ką daryti, jei jums jų reikia ne iš karto? Ne bėda: Mikelis išlaikys jas tobulas, kol būsite pasiruošę jas nuskinti ir pasodinti daugiau.    

0,00 €*
Mini termometras vištienos kepimui
Nerūdijančio plieno adata ir korpusas. Aiškiai pažymėtas +85 ° C temperatūros plotas. Išmatavimai 20×55 mm.

2,41 €*
Mobili maisto gaminimo stotelė su garų nutraukimu B.PRO COOK
Plonas nerūdijančio plieno gartraukis iužtikrinantis optimalų matomumą ir naudingą plotą Ypatingai efektyvi dūmų bei kvapų aktyvios anglies filtrų sistema ION TEC, oro jonizavimas ir ozonizavimas Laisvai panaudojama erdvė po įrenginių darbastaliu Nuimamas įrangos išdėstymo darbastalis Galimas stacionarus variantas (ant reguliuojamo aukščio kojelių) arba mobilus (ant ratukų) Greitas filtro keitimas be įrankių Apsauginio stiklo pertvara, uždaryta kliento pusėje Vieta 4 anstaliniams maisto gamybos įrenginiams  Svoris (be kepimo įrenginių) apytiksliai 225 kg Galima pasirinkti apdailos variantus Išoriniai matmenys (L x G x A): 2354 x 756 x 1362 mm Korpuso aukštis: 900 mm Įrenginių išdėstymo niša (P x G x A): 1616 x 648 x 300 mm Naudojamas plotas po išdėstymo lentyna (P x G x A): 1640 x 648 x 575 mm Maksimali apkrova įrenginių talpinimo lentynoje apie 150 kg 4 x 230 V Schuko lizdai 4 x 400 V CEE lizdai (maks. 20 kW) Išėjimas: 32 A CEE kištukas Prijungta apkrova: 400 V, 50/60 Hz, 3N PE, 20,8 kW Kaina, priklausomai nuo matmenų ir komplektacijos - pagal užklausimą

0,00 €*
Momentinis taurių užšaldytojas THRILL
 Pajungiamas prie angliarūgštės (CO2) baliono • Pakraunama ličio baterija • LED taurės pašvietimas šaldymo metu • Higieniškas nerūdijančio plieno korpusas ir išorinės detalės • Kompaktiški išmatavimai: 20x20x25,7 cm • Galimas integruojamas į stalviršį arba ant stalo pastatomas modelis Naikina pavojingus sveikatai mikroorganizmus Salmonella enteritidis 9 x 102 < 1 x 102 (> 88 %) Staphylococcus aureus 6 x 102 < 1 x 102 (> 83 %) Escherichia coli 8 x 102 < 1 x 102 (> 87 %) Penicillium nalgiovense 2 x 102 1 x 102 (> 83%) Listeria innocua 5 x 104 1 x 103 ( 80 %) Pseudomonas putida 3 x 105 1 x 105 (> 66 %) Brettanomyces bruxellensis 2 x 102 < 1 x 102 ( 50 %)

1 331,00 €*